Σε ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο τεχνολογικό και ιατρικό περιβάλλον όπου κυριαρχεί υψηλός ανταγωνισμός, η ανάγκη μιας δυναμικής παρουσίας στο διαδίκτυο κρίνεται επιτακτική για κάθε ελεύθερο επαγγελματία – Ιατρό που θέλει να προσεγγίσει ολοένα και περισσότερους ασθενείς και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους ώστε να τον επισκεφτούν. Σε κάθε περίπτωση, είτε θέλετε να δημιουργήσετε για πρώτη φορά την Ιατρική σας Ιστοσελίδα είτε θέλετε να αναδιαμορφώσετε την ήδη υπάρχουσα, υπάρχουν 5 σημαντικοί παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν κατά την διάρκεια υλοποίησης της και θα συμβάλλουν στην ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών σας.

Επιλέξτε ένα σχετικό, εύκολο και στοχευμένο Domain Name.

Το Όνομα Χώρου που θα διαλέξετε για την ιστοσελίδα σας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για την δημιουργία μιας αποτελεσματικής σελίδας. Είναι στην ουσία το πρώτο πράγμα που θα σας φέρει σε επαφή με τον ασθενή.

Θα πρέπει για παράδειγμα να σχετίζεται με την ειδικότητα σας ή ακόμα και με την τοποθεσία σας ώστε να εμφανίζεται σε σχετικές αναζητήσεις ασθενών που ψάχνουν Ιατρό του κλάδου σας αλλά και κοντά στην περιοχή που διαμένουν. 

Επιπλέον, θα πρέπει να είναι απλό και εύκολο ώστε να μένει στην μνήμη των πελατών.

Επικεντρωθείτε στην εμπειρία που λαμβάνει ο χρήστης από την περιήγηση του στην σελίδα σας

Είναι γνωστό από έρευνες που πραγματοποίησε ο παγκόσμιος οργανισμός υγειονομικής περίθαλψης καταναλωτή ότι ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός ατόμων χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να λάβουν υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης.

Οι ασθενείς λοιπόν πρέπει να μπορούν να ενημερωθούν άμεσα και εύκολα γι’ αυτό που θέλουν από οποιαδήποτε φορητή συσκευή (υπολογιστή, κινητό, tablet, κτλ) και αν επισκέπτονται το site σας διαφορετικά θα σταματήσουν την περιήγηση τους και θα στραφούν προς άλλους Ιατρικούς Ιστότοπους.

Χρειάζεστε επομένως ένα εύκολο και απλό στην περιήγηση site με ευκρινή τα κουμπιά της επικοινωνίας ή του κλεισίματος ραντεβού ώστε να μπορεί εύκολα και γρήγορα ο ασθενής να έρθει σε επαφή μαζί σας αλλά και ένα συμβατό περιεχόμενο προς όλες τις φορητές συσκευές γεγονός που θα βοηθήσει και στην υψηλή κατάταξη σας στον Ιστότοπο της Google.

Προσδιορίστε με ακρίβεια και επαρκώς τις υπηρεσίες που προσφέρετε

Ένα άτομο που αναζητά έναν Ιατρό μέσω διαδικτύου έρχεται αντιμέτωπο κάθε φορά με ένα πλήθος επιλογών που σχετίζονται με την συγκεκριμένη ειδικότητα.

Είναι απαραίτητο επομένως ο Ιατρικός σας Ιστότοπος να παρουσιάζει με απόλυτη σαφήνεια τις υπηρεσίες που παρέχετε καθώς και όλα τα θετικά οφέλη που μπορεί να έχει στην υγεία του ο ασθενής που θα σας εμπιστευτεί και θα σας επισκεφτεί.

Επομένως, πρέπει να γίνονται ξεκάθαροι στον ασθενή μέσα από την δομή του site σας (σχεδιασμός, φωτογραφίες, χρώματα, υπηρεσίες κτλ) όλοι εκείνοι οι λόγοι που σας κάνουν να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό.

Προσθέστε στην Ιστοσελίδας σας ένα Ιστολόγιο – Blog

Η δημιουργία ενός blog στο οποίο μπορείτε να αναρτάτε κατά διαστήματα διάφορα χρήσιμα άρθρα και νέα σχετικά με την εξέλιξη του κλάδου σας αλλά και νέα σχετικά με το ιατρείο σας (νέος τεχνολογικός εξοπλισμός κτλ.) αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για εσάς καθώς δίνει στον ασθενή χρήσιμες και αξιόπιστες πληροφορίες γι’ ότι χρειάζεται αυξάνοντας παράλληλα την κίνηση του ιστοτοπού σας.

Με αυτόν τον τρόπο το site σας είναι πάντα ενημερωμένο και οι υπηρεσίες σας γνωστοποιούνται σε όλο και μεγαλύτερο κοινό στο διαδίκτυο.

Συνδέστε την Ιστοσελίδα σας με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Google+ κτλ.) αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο για μια ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο.

Όταν λοιπόν ένας ασθενής μπορεί να οδηγηθεί εύκολα, άμεσα και γρήγορα μέσω ενός κουμπιού από την Ιατρική σας σελίδα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του ιατρείου αυτό του δημιουργεί μια περισσότερο ολοκληρωμένη εικόνα για εσάς και του αυξάνει το αίσθημα εμπιστοσύνης ώστε να επικοινωνήσει μαζί σας.

Χρειάζεστε περισσότερη καθοδήγηση για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του Ιατρικού σας Site;  Η NetSite και οι έμπειροι συνεργάτες της μπορούν να σας βοηθήσουν να χτίσετε και να ενισχύσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη ολοένα και περισσοτέρων ασθενών. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 7804004 ή στο info@netsite.gr και ενημερωθείτε άμεσα.