Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα με έμφαση στην λειτουργικότητα ώστε να είναι πρακτικά στην χρήση και φιλικά στον πελάτη.

Digital Marketing

Παρέχουμε αποτελεσματικές και αποδοτικές υπηρεσίες ψηφιακού marketing που θα ενισχύσουν την προώθηση της επιχείρησης σας στον κόσμο του διαδικτύου.

Business Consulting

Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την επιχειρήση σας ώστε να βελτιωθούν όλες οι υπηρεσίες σας και η επιχείρηση σας να γίνει πιο κερδοφόρα και ανταγωνιστική.

Υπηρεσίες που παρέχουμε

 

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε και να βρούμε τις κατάλληλες υπηρεσίες που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας.

 

Branding

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες προκειμένου να αναπτύξουμε άμεσα και αποδοτικά την στρατηγική της επιχείρησης σας και να ενισχύσουμε σε μέγιστο βαθμό την εταιρική σας ταυτότητα.

 

Web Design

Σας παρέχουμε αξιόπιστες & ποιοτικές υπηρεσίες κατασκευής στατικών και δυναμικών ιστοσελίδων σε προσιτές τιμές οι οποίες προσαρμόζονται απόλυτα στις διάφορες στρατηγικές διαδικτυακού marketing και βελτιστοποιούν στο μέγιστο την απόδοση της επιχείρησης σας.

 

Search Engine Optimization

Σας εξασφαλίζουμε μια υψηλή θέση στο δίκτυο αποτελεσμάτων της Google οργανώνοντας για εσάς στοχευμένες και με χαμηλό κόστος διαφημιστικές καμπάνιες.

Προώθηση Ιστοσελίδων

Προωθήστε και εξελίξτε άμεσα και αποτελεσματικά την ιστοσελίδα της επιχείρηση σας με την βοήθεια των έμπειρων συνεργατών της Netsite ώστε να αποκτήσετε μια ισχυρή διαδικτυακή εικόνα.

 

Κατασκευή e-shop

Σας παρέχουμε αξιόπιστες & ποιοτικές υπηρεσίες κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων σε προσιτές τιμές. Οι προγραμματιστές μας εργάζονται σε σύγχρονες και αξιόπιστες πλατφόρμες κατασκευής

 

Business Consulting

Σας παρέχουμε συμβουλές βελτιστοποίησης της επιχείρησης σας ώστε να την κάνουμε πιο αποδοτική και κερδοφόρα.

Social Media Management

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία, βελτιστοποίηση και διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησης σας (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn κτλ.) για την προσέγγιση περισσότερων πελατών και την ενίσχυση του εμπορικού σας σήματος.

 

Custom Εφαρμογές

Με την έμπειρη ομάδα Netsite μπορείτε να δημιουργήσετε σε προσιτές τιμές ειδικά για εσάς προσαρμοσμένες έξυπνες εφαρμογές που θα ανταποκρίνονται τις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις.

 

Business strategy

Oργανώνουμε το κατάλληλο για εσάς επιχειρηματικό πλάνο, αναπτύσσοντας τις κατάλληλες στρατηγικές που θα αναπτύξουν την επιχείρηση σας.

h
Data Entry

Αναλαμβάνουμε την καταχώριση δεδομένων αλλά και την προσθήκη προϊόντων στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε τα κείμενα στην ιστοσελίδα σας και να γίνει πιο ποιοτική και πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης.

 

R
Καταχώρηση Domain Name

Αναλαμβάνουμε την καταχώριση και διαχείριση Domain name. Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να βρει το κατάλληλο domain που ταιριάζει με τις ανάγκες σας.

 

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Αναλαμβάνουμε την φιλοξενία της ιστοσελίδα σας η του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σε γρήγορους και αξιόπιστους Servers.

Email Marketing

Χρησιμοποιούμε μια από τις διαδεδομένες και αξιόπιστες εφαρμογές μαζικής αποστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω των οποίων μπορούμε να δημιουργήσουμε κανάλια αποστολής μαζικών email σε λίστες πελατών που εμείς φτιάχνουμε για εσάς αλλά και να κερδίσουμε ξανά χαμένους πελάτες σας.

 

Βελτίωση Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί την κύρια εικόνα της επιχείρησης σας. Σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι με την απόδοση της υπάρχουσας ιστοσελίδας σας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να την αναπτύξετε και να την βελτιώσετε ώστε οι πελάτες σας να εξυπηρετούνται άμεσα και γρήγορα και η επιχείρηση σας να κατέχει μια υψηλή θέση στις διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης.

 

Z
Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

Σχεδιάζουμε για εσάς ένα καινοτόμο λογότυπο για την εξασφάλιση του εμπορικού σας σήματος και την εδραίωση της εταιρικής σας ταυτότητας. Δημιουργούμε υψηλής ποιότητας εταιρικές κάρτες, επιστολόχαρτα και διαφημιστικά φυλλάδια.

Υπηρεσίες χονδρικής εξοπλισμού

Η εταιρεία μας συναρπάζετε με μεγάλες εταιρείες πληροφορικής σε Ελλάδα και εξωτερικό και μπορούμε να σας βρούμε τις καλύτερες τιμές προϊόντων τεχνολογίας και να μειώσετε σημαντικά τα λειτουργικά σας κόστη.

 

Ψηφιακή επεξεργασία φωτογραφιών

Επεξεργαζόμαστε ψηφιακά μέσω εξειδικευμένων λογισμικών τις φωτογραφίες που θα μας στείλετε για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Παρέχουμε υπηρεσίες επαγγελματικής φωτογράφισης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Google Analytics

Mε το εργαλείο αυτό σας παρέχουμε στατιστικές αναφορές και μετρήσεις που σας βοηθούν να βελτιστοποιήσετε τις διαφημιστικές δαπάνες σας, να ενισχύσετε τα κέρδη σας και να αυξήσετε το conversion rate της επιχείρησης σας.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη με γνώση της αγορας

 

Όλη η ομάδα της netsite αποτελείται από άτομα τα οποία αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και καθημερινά εργάζονται σκληρά ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Τηλέφωνο: 211 780 4004

Πλατεία Ομονοίας 10

Αθήνα

Τ.Κ : 10431

Email: info@netsite.gr

 

Υπηρεσίες κατασκευής

Κατασκευή e-shop

Κατασκευή ιστοσελίδων

Custom Εφαρμογές

Βελτίωση Ιστοσελίδων

 

Υπηρεσίες Προώθησης

Προώθηση Ιστοσελίδων

Email Marketing

Social Media Management

Digital Marketing

Καμπάνιες Google Ads

Google Analytics

 

Άλλες Υπηρεσίες

Συμβουλευτικές υπηρεσίες επιχειρήσεων

Business Strategy

Κατοχύρωση Domain name

Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

Φωτογράφιση προϊόντων

Ψηφιακή επεξεργασία φωτογραφιών

Φιλοξενία Ιστοσελίδων